Uncategorized

5 predloga za kupovinu poklona

  1. U vremenima kad svi pokušavamo da smanjimo otpad i rešimo se nepotrebnih kesa, CEGER je najbolji saveznik. On ne mora biti reklamni i sa dosadnim printom već naprotiv- print može biti šaljiv, motivacioni, sa snažnom porukom. Cegeri su napravljeni od kepera, i samim time veoma izdržljvi.

2.Ono sto svakome treba je NESESER za čuvanje raznih sitnica. Pomaze prilikom pakovanja i organizacije stvari. Znam da svi imamo 100 nesesera, ali uvek je potreban još taj jedan.U ponudi na sajtu postoje  3 vrste nesesera: Basic, Shine I Travel.

Prema onome ko šta voli možete odabrati onaj koji najvise odgovara osobi kojoj kupujete.

3.TUFERI I MASKA ZA SPAVANJE- za ljubitelje nege i spavanja predlažem da uzmete pamučnu masku za spavanje kao i tufere za čišćenje lica. Pamuk je nežan i prijaće vašem licu. Tuferi su perivi i možete ih koristiti više puta.

 4.Koliko puta vam se desilo da se pakujete i da veš nemate u šta da spakujete pa tražite neku kesu koja može poslužiti u te svrhe. I za to postoji rešenje- pamučne VREĆICE ZA PUT. U setu dobijate dve vrećice, jednu za čisti i jednu za prljavi veš.

5.VREĆICA ZA KNJIGU+BOOKMARKER je pravi poklon za sve knjigoljupce, I sa time nema greške. Na vama je samo da izaberete natpis.