KURS ŠIVENJA

Za sve ljubitelje šivenja, i one koji imaju mašinu a ne znaju da je koriste tu je i osnovni kurs šivenja.

Osnovne informacije:

 • grupe su male, samo 2  polaznika ( uz doplatu 70% postoji mogućnost zakazivanja individualnog kursa )
 •  5 termina po 3 sata ( po 60 minuta ), jednom nedeljno
 • termini se zakazuju pre ili posle podne : ponedeljak, sreda ili petak termin od 17-20 h, utorak ili četvrtak 10-13 h, subota 10-13 h.
 • na kursu dobijate nove mašine na korišćenje
 • nije potrebno predznanje, učimo sve iz početka:
  – osnove šivenja
  -upoznajemo se sa mašinom i alatima
  -uzimanje mera
  – vađenje kroja iz Burde i krojenje
  -šijemo: ceger, jastučnicu, neseser i pencil suknju ( zamišljeni program i model ne može se menjati ).
 • CENA: 10500 din.
 •  postoji mogućnost plaćanja na 2 rate ( na prvom i trećem času )
 • U cenu je uključen:
 • sav potreban materijal i alat za rad su obezbeđeni i sve što sašijemo nosite kući.
 • dobijate skriptu od 30tak strana na poklon, kao i vežbe
 • svi koji prođu kurs postaju članovi zatvorene FB grupe gde nastavljamo našu komunikaciju i druženje.
 • Postoji mogućnost nastavka na napredne kurseve na kojima šijemo haljinu, pantalone…
 • Postoji i mogućnost kupovine vaučera za kurs šivenja koji možete pokloniti nekome.
 •  kurs se organizuje svaki mesec, a za zakazivanje termina i više informacija pozovite 064/57-85-584 ili 064/15-27-302
 • OTVORENE SU PRIJAVE, javite se za dogovor oko termina.
 • Ako niste iz Novog Sada i dolazite vozom ili autobusom, radionica se nalazi na 950 m od stanica.


IMG_1138

IMG_7235

IMG_6875

13 thoughts on “Kurs šivenja

 1. Славица Туленчић kaže:

  Много хвала Биљи на залагању да нас научи основним појмовима машине за шивење,а шивење је онда много лакше и боље.Захваљујем јој и на едукацији и након завршетка курса.Биља је дивна млада жена која несебично помаже и верује у то што ради.Нема бољег едукатора од Биље.Придружите се, Биљину сваштаоницу морате што преоткрити она је ЧАРОБНИЦА.

 2. Sanja C. kaže:

  Prezadovoljna sam kursom! Imala sam malo iskustva sa radom na mašini i par (manje) uspešnih projekata, ali pored toga nisam znala mnogo.
  Dobila sam najpre mnogo korisnih informacija o opremi za šivenje i gde mogu da se nađu razne svari. Pored toga naučila sam mnogo tehničkih stvari kroz projekat na kom smo radili što će biti od velike pomoći za dalji samostalni rad. Bilja je vrsni poznavalac svog zanata i ima odgovor na svako pitanje, čak i mimo kurikuluma.
  Velika preporuka!

 3. Andreja kaže:

  Odluka da upišem kurs kod Bilje mi je jedna od boljih u životu. Pristup polaznicima, način objašnjavanja, sve top i ne manje važno, mislim da nema povoljnijeg. Dobila sam više od očekivanog.

 4. Frančeska kaže:

  Bila sam polaznica Biljinog kursa pre nekoliko meseci: prezadovoljna sam sadržajem, materijalima i pristupom. Svima bih preporučila kurs 🙂

 5. Gordana kaže:

  Biljin kurs šivenja sam pohađala, sad već davne 2017.godine. Nisam imala nikakvo iskustvo i predznanje, a uz Biljinu pomoć sam savladala sve ono što se tokom kursa šije bez puno muke. Kurs je vrlo lepo struktuiran, a Bilja će sa vama nesebično podeliti svoje znanje. Sve preporuke!

 6. Sanja Veriš kaže:

  Upravo zavrsen Biljin kurs , bolju odluku u zivotu nisam mogla doneti !!!
  Napokon sam se pronasla i zaljubila u sivenje,pronasla novo zanimanje i dobila novu priliku za ostvarivanje nekih davnih zelja.
  Inace odavno nisam upoznala osobu koja sa takvom lakocom prenosi znanje a sam koncept kursa jako dobro osmisljen jer smo prosli sve sto treba da zna jedan pocetnik.
  Sve preporuke !!!

 7. Svetlana Vezmar kaže:

  Kupovina majice kod Bilje me je zapravo i dovela na kurs šivenja koji planiram da započnem već godinama unazad. Sjajna mentorka koja odlično objašnjava, ima strpljenja, spremna da pomogne i van kursa. Kurs je jako dobro koncipiran. Učenice zaista nauče da koriste mašinu, da budu kreativne, motivisane da ispobavaju razne metode šivenja i da se ne boje paralice. 😍

 8. Anja kaže:

  Upravo smo sestra i ja zavrsile kurs, bilo je fenomenalno. Zahvalne smo Bilji na svom znanju koje nam je prenela, kao i ulozenom trudu i stpljenju. Ako neko cita komentare dok razmislja da li da krene na kurs – do it! do it! do it! <3

 9. helenajaksic kaže:

  Biljin kurs je fantastican. Nesebicno deli znanje. Lepo je objasnjen. Za svaku pohvalu 💖

 10. Irina kaže:

  Super kurs za početnike. Bilja je prijatna i strpljiva i bilo je lepo družiti se sa njom! Preporučujem svima!

 11. Milica kaže:

  Moje iskrene preporuke! Kurs sam upisala sa manjim predznanjem i problemima u tehnici, kao i problemima u podešavanjima svoje mašine koje nisam umela da popravim sama. Bilja je odgovorila na svako moje pitanje, a uz njenu pomoć sam uspela da lociram i rešim problem u svojoj mašini za šivenje, i naučila kako da prepoznam neke od najčešćih grešaka koje se javljaju tokom šivenja. Svaka tema je lepo objašnjena, a dobila sam savete i za projekte koji se ne obrađuju direktno na časovima. Bez obzira na nedoumice koje bih imala, Bilja je uvek imala odgovor i rešenje, čak i vezano za brojne tehnike šivenja koje bih pronašla na internetu čiju validnost sam uvek želela da proverim sa stručnjakom. Prezadovoljna sam organizacijom celokupnog kursa!

 12. Laura kaže:

  Tople preporuke za kurs šivenja kod Bilje jer je spremna da odgovori na sve što pitamo i da objasni zašto je to tako. Otkloniće sve probleme sa kojima ste se susretali i pokazaće Vam kako je pravilno.
  Veoma sam zadovoljna jer sam na kursu dobila potrebno teorijsko i što je važnije praktično znanje, literaturu i vežbe ukoliko bude potrebno da se podsetim, i materijal koji je bio obezbeđen sam ponela kući u vidu onoga što sam sašila. Kurs je lepo organizovan. Drago mi je što je Bilja dobar predavač i voljna da izađe u susret što se tiče termina i plaćanja. Ovim putem bih se i zahvalila Bilji na svemu što me je naučila i pohvalila bih je jer ima puno strpljenja za nas polaznice (:
  Ima razumevanja za trudnice ❤️

 13. Ana kaže:

  Pre dolaska na početni kurs nikada nisam sela za mašinu, imala sam neki strah od nje. Nakon završetka kursa stekla sam novu veštinu i jako sam srećna zbog toga (čak sam i napredni kurs prošla) 😊 Bilja je jako prijatna osoba i puna je znanja koja nesebično prenosi na nas, časovi su lepo organizovani pogotovo za nas koji baš nikakvo predznanje nismo imali. Preporuka od ❣️!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *