Nakon prijema porudžbine putem sajta,  pristupamo procesu pripreme porudžbine.

Ukoliko želite da otkažete porudžbinu javite nam se u što kraćem roku na mail: biljina.svastaonica@gmail.com ili na broj telefona +381641527302

Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku od 3-5 radna dana.

Porudžbine koje stignu vikendom ili za vreme praznika šaljemo prvog radnog dana.

Paketi se šalju posredstvom kurirske službe Pošte Srbije- Post Express, po zvaničnom cenovniku. Poštarina na iznose preko 3000 je besplatna. Vreme isporuke je do 19 časova.

Plaćanje je moguće pouzećem prilikom preuzimanja paketa ( iznos paketa+poštarina ) ili uplatom na naš račun, u tom slučaju kuriru plaćate samo poštarinu. Kod uplate na račun paket se šalje po evidentiranju uplate.  Lično preuzimanje je moguće u Novom Sadu.

Sve cene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih nije uključen PDV. Obveznik nije u sistemu PDV-a. Naplata se vrši u gotovini.

Molimo Vas da prilikom preuzimanja pošiljke vizualno pregledate paket da slučajno ne postoje, na njemu, neka vidna oštećenja.
Ukoliko primetite da je paket vidno oštećen i posumnjate da je proizvod možda oštećen možete odbiti prijem pošiljke i odmah nas obavestite na telefon +381641527302.
Ukoliko šteta bude ustanovljena nakon isporuke i otvaranja paketa, dužni ste da reklamaciju prijavite u roku od 24h jer u suprotnom neće biti prihvaćena.

Odustanak od ugovora

Ukoliko prilikom prijema robe, ustanovite da artikal nije odgovarajući, imate pravo da artikal zamenite u roku od 14 dana od dana prijema robe za drugi isti ili njemu sličan artikal.

Ukoliko prilikom prijema robe ustanovite da artikal želite da zamenite za drugi artikal, koji može biti veće, manje ili iste cenovne kategorije od predhodno poručenog, isti možete zameniti u roku od 14 dana od dana prijema robe.

Ukoliko prilikom  prijema robe istu ne želite da zadržite, imate pravo na odustanak od ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, u roku od 14 dana od dana prijema robe. Prilikom odustajanja od ugovora dužni ste da popunite OBRAZAC za odustanak od ugovora ( poslat u paketu ). Slanjem popunjenog obrasca Prodavcu Potrošač je dužan da u roku od 14 dana izvrši povraćaj robe o svom trošku i da tom prilikom dostavi dokaz o kupovini, račun koji je izdat od strane prodavca. Prodavac će tom prilikom robu prihvatiti, prekontrolisati da roba slučajno nije oštećena ili na bilo koji drugi način umanjena njena vrednost i potom izvršiti povrat uplaćenih sredstava Potrošaču.