Poštovani korisnici, molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za Vas neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovaj sajt.

Dobrodošli na sajt biljina-svastaonica.com. Biljina svaštaonica Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog sajta koje je podložno niže navedenim opštim uslovima korišćenja. Opšti uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge. Korišćenjem bilo kog dela sajta, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.
Opšti uslovi korišćenja sajta  napisani su u skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije.

Osnovna obeležja i opis proizvoda se mogu naći na sajtu biljina-svastaonica.com

Prema Zakonu o zaštiti Potrošača (Službeni glasnik RS, br. 6/2016) kupovina preko naše prodajne internet stranice biljina-svastaonica.com smatra se prodajom na daljinu.

Mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti i∕ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu

biljina-svastaonica.com.

Popusti različitih akcija ne mogu se sabirati.

Potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster PORUČI preuzima obavezu plaćanja naručene robe.

Smatra se da je ugovor o prodaji na daljinu zaključen između Prodavca i Potrošača potpisan u trenutku kada Prodavac potvrdi porudžbinu i Potrošač primi prvi email o status svoje porudžbine.

Prodaja robe putem internet sajta biljina-svastaonica.com obavlja se u okviru registrovane delatnosti Prodavca.

Popunjavanjem svojih ličnih podataka, Potrošač daje saglasnost da se ti podaci koriste u cilju izvršavanja porudžbine i dozvoljava da ga Prodavac kontaktira i šalje mu obaveštenja putem email-a/telefona vezana za izvršavanje njegove porudžbine kao i provere ispravnosti unetih podataka.

Registrovanjem na internet sajt biljina-svastaonica.com, Potrošač je saglasan da se njegovi lični podaci čuvaju i koriste u cilju izvršavanja porudžbine i dozvoljava da ga Prodavac kontaktira i šalje mu obaveštenja putem email-a/telefona vezana za izvršavanje njegove porudžbine kao i provere ispravnosti unetih podataka.

U slučaju spora, Prodavac i Potrošač su saglasni da se pokuša njegovo rešavanje vansudskim sredstvima u skladu sa Zakonom.